Camping De Hooiberg 
Kamperen op een kaasboerderij Mmmm...


Gastenboek Camping / Boerderijwinkel

11 berichten op 3 pagina's
John De Roo
15-06-22 15:59:44
Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.
Aankomst was 2e pinksterdag, we konden zo de camping op rijden naar de plaats die voor ons was gereserveerd. Camping is netjes en schoon. Toilet gebouw is schoon, en wordt zeer goed onderhouden. Wij stonden op de camping vrij achterin. Helaas daar heel veel vliegen, begrijp dat je deze kan hebben als je naast boerderijen campeerd. Heel veel bedoel ik dat er meer dan 10 rondom je heen cirkelt. Buiten eten was dan bijna niet te doen. Wij ondervonden dat als min punt. Misschien kwam dit daar het net behoorlijk had geregend. Boerderij winkel verkoopt heerlijke producten kaas ham en noem maar op.
Of ik nog een keer terug keer naar de camping. Waarschijnlijk niet maar dat komt omdat wij constant naar andere Mini camping kijken. Ik beveel de camping zeker aan het is gemoedelijk rustige 50+ camping. P.s. geen kinderen mogen hier overnachten had ik begrepen.
Opmerking:
Dank voor je bericht John,
Tja de vliegen.. dat hadden we ook gemerkt ja zelfs in huis maar ik hoorde dat er overal overlast was; het komt hoogstwaarschijnlijk doordat het al 2 Maanden niet geregend had en na de regen komen ze dan allemaal in een keer uit. Maar wel vervelend als je lekker van het buiten zijn wilt genieten.
Wilma Joosse
29-05-22 11:33:08
Goedemorgen, ik wil nog even laten weten aan u en de gasten van de camping, wij hebben een kleine week bij jullie gestaan en het zo ongelooflijk naar ons zin gehad echt geweldig.
Ik ga snel proberen om nog een keer te boeken. Echt een aanrader.🤗
Gerben Bianca Hellemons
18-04-22 19:24:19
Super mooie paasdagen gehad met hardgekookte eitjes als verrassing op 1e paasdag en niet te vergeten de chocolade eitjes. Tot snel weer ziens we komen zeker weer terug.
Ronn Franken
25-08-21 20:14:25
Fantastische boeren camping waar schoon sanitair hoog in het vaandel staat. Mooie plekken voor caravan of camper.
Eigenaar is een vriendelijke man die bij aan of opmerkingen gelijk handeld. Wij hadden bij aankomst geen WiFi , door gegeven en niet veel later was het euvel opgelost. Bij de camping hoort ook een winkeltje met eigen producten. De melk en kaas zijn heerlijk. Mooie omgeving dicht bij. Bijvoorbeeld de “Heksenboom “, de doden draad en brand toren in Reusel . Wij zullen hier nog wel een keer weer komen. Bedankt Gerhard en fam.
Caroline en Erik Slotboom
25-08-21 12:25:15
Wat een gemoedelijkheid, gastvrijheid en warm welkom!
Een prachtige lokatie met superschoon sanitair. Diverse extra's geven het geheel net dat beetje meer, zoals afwasmiddel, doekje en handdoek bij de afwasplaatsen, toiletverfrissers en toiletpapier in de toiletten, muziekje in deze ruimtes, gebruik van handzeep in superschone dispensers. Heerlijk rustig, volop in het prachtige Brabantse land. Mooie biologische kaasboerderij met heerlijke producten, en super vriendelijk personeel.
Je bent hier écht op vakantie! Een absolute aanrader
Tonen: 5  10   20
Map
Info