Camping De Hooiberg 
Kamperen op een kaasboerderij Mmmm...

Kampeer / Camperplaatsen

Voor een heerlijke kampeervakantie (kamperen alleen voor volwassenen 18+). U verblijft op een Kaasboerderij in de gemoedelijke Noord Brabantse Kempen. Vanaf de camping kunt u onze koeien zien grazen en van die melk maken we heerlijke echte biologische Boerenkaas; als u 2 nachten of meer op onze camping verblijft krijgt u gratis een stukje van deze kaas in ons knus boerderijwinkeltje !

De prachtige fiets- en wandelroutes door de bos- en heidevelden met afwisselend weidelandschap lopen direct langs de camping. Ook voor de sportieve Mountainbiker zijn er tal van uitdagende MTB-routes te ontdekken. Op de weekendbraderieën in de pittoreske dorpjes in de buurt kunt u lekker rondstruinen om vervolgens op een gezellig terrasje even de benen te strekken. 

Ook uw trouwe viervoeter mag mee op vakantie (mits aangelijnd natuurlijk)

De ruime kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van 6a stroom, de meeste ook met water en afvoer en op het hele terrein is een goed en snel gratis WiFi-signaal ! Het nette douche/toiletgebouw met invalide voorzieningen ligt vlakbij en voor te douchen of de afwas heeft u geen muntjes nodig. In de recreatie-ruimte kunt u de krant of andere lectuur lezen of een mooie wandel- of fietsroute uitstippelen. Voor de dagelijkse boodschappen is er het boerderijwinkeltje , maar ook het centrum van Bladel ligt slechts op ruim 1 km. afstand van de camping. 

De gewone kampeerplaatsen zijn in de Winterperiode gesloten, maar om er dan toch lekker even uit te kunnen hebben we verharde plaatsen met stroom en WiFi en er is enkel een toilet (ook chemisch) en waterafvoer geopend ; geen douches of warmwater. Er is dus beperkte service voor lagere kosten zodat u zelfs in de wintermaanden lekker een weekendje weg kan. Welkom op De Hooiberg !

Aankomst na 12.00u en vertrek voor 11.00u   !


Tarieven

De kampeertarieven voor 2023 voor een kampeermiddel met 2 personen (alleen volwassenen) alles inclusief ook Wi-Fi (behalve de toeristenbelasting a € 1.67 pppn.):


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 


Kampeerplaats (ook voor Campers)€ 20.50 per overnachting. + €1.67 pppn (toeristenbelasting)

De prijs is voor de Kampeerplaats inclusief 2 volwassenen, 6a elektrische aansluiting, water, douche, toilet,  afwassen  en  Wi-Fi .


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Camperplaats € 15.- per overnachting. + €1.67 pppn (toeristenbelasting) 

beperkt aantal camperplaatsen beschikbaar, satellietontvangst nodig ? vraag ernaar bij reserveren.


De prijs is voor de Camperplaats inclusief 2 volwassenen, 6a elektrische aansluiting, en natuurlijk kunt u voor deze prijs gebruik maken van het luxe verwarmde sanitairgebouw met ruime douches, toilet,  (warm)water, afwassen  en  Wi-Fi .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


In het voor- en naseizoen 2023 een aantrekkelijke korting* :

Vanaf 1 week 10% korting ! !  Vanaf 2 weken 20 % korting 

Vanaf 3 weken kamperen 30 % korting ! !

* De korting geldt niet met Pasen en in de Hemelvaart-Pinksteren periode.

* Het voorseizoen loopt van 15 Maart tot en met 7 Juli

* Het naseizoen loopt van 25 Augustus tot en met 31 Oktober

Let op met de Camping Card van de ACSI krijgt u ook een leuke korting zie :  https://www.campingcard.nl (buiten het hoogseizoen)

Honden € 2.00 per overnachting

een persoon extra per overnachting €6.-


Map
Info