Camping De Hooiberg 

Kamperen op een kaasboerderij Mmmm...


Gastenboek Camping / Boerderijwinkel

13 berichten op 3 pagina's
Bep Lauwen
29-08-23 12:09:04
Wat hebben wij dit jaar genoten van onze vakantie. Wat een SCHONE sanitair, en mooie ruime plaatsen met water en afvoer echt ideaal.
En hele vriendelijke eigenaars, altijd in voor een praatje (Opa ).
Bedankt dat wij van jullie gastvrijheid hebben mogen genieten.
Groetjes Bep en Ad
frans schrijvers
24-08-23 11:24:51
Wat een geweldig mooie camping. Alles was keurig geregeld en de leefomstandigheden waren perfect. De toiletten waren van zeer hoge kwaliteit en de voorzieningen op de weide waren zeer goed. Het was er heerlijk rustig en wij hebben elke dag kunnen fietsen in het zeer mooie omland van Bladel.Wij waren hier van 9 tot 19 augustus 2023.Ook bladel had genoeg te bieden en in het winkeltje werden heerlijke kazen verkocht. Al met al het was voor ons een perfecte plek en kunnen dit iedereen aanraden.
John De Roo
15-06-22 15:59:44
Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.
Aankomst was 2e pinksterdag, we konden zo de camping op rijden naar de plaats die voor ons was gereserveerd. Camping is netjes en schoon. Toilet gebouw is schoon, en wordt zeer goed onderhouden. Wij stonden op de camping vrij achterin. Helaas daar heel veel vliegen, begrijp dat je deze kan hebben als je naast boerderijen campeerd. Heel veel bedoel ik dat er meer dan 10 rondom je heen cirkelt. Buiten eten was dan bijna niet te doen. Wij ondervonden dat als min punt. Misschien kwam dit daar het net behoorlijk had geregend. Boerderij winkel verkoopt heerlijke producten kaas ham en noem maar op.
Of ik nog een keer terug keer naar de camping. Waarschijnlijk niet maar dat komt omdat wij constant naar andere Mini camping kijken. Ik beveel de camping zeker aan het is gemoedelijk rustige 50+ camping. P.s. geen kinderen mogen hier overnachten had ik begrepen.
Opmerking:
Dank voor je bericht John,
Tja de vliegen.. dat hadden we ook gemerkt ja zelfs in huis maar ik hoorde dat er overal overlast was; het komt hoogstwaarschijnlijk doordat het al 2 Maanden niet geregend had en na de regen komen ze dan allemaal in een keer uit. Maar wel vervelend als je lekker van het buiten zijn wilt genieten.
Wilma Joosse
29-05-22 11:33:08
Goedemorgen, ik wil nog even laten weten aan u en de gasten van de camping, wij hebben een kleine week bij jullie gestaan en het zo ongelooflijk naar ons zin gehad echt geweldig.
Ik ga snel proberen om nog een keer te boeken. Echt een aanrader.🤗
Gerben Bianca Hellemons
18-04-22 19:24:19
Super mooie paasdagen gehad met hardgekookte eitjes als verrassing op 1e paasdag en niet te vergeten de chocolade eitjes. Tot snel weer ziens we komen zeker weer terug.
Tonen: 5  10   20
Map
Info