Camping De Hooiberg 

Kamperen op een kaasboerderij Mmmm...


Gastenboek Camping / Boerderijwinkel

13 berichten op 3 pagina's
Ronn Franken
25-08-21 20:14:25
Fantastische boeren camping waar schoon sanitair hoog in het vaandel staat. Mooie plekken voor caravan of camper.
Eigenaar is een vriendelijke man die bij aan of opmerkingen gelijk handeld. Wij hadden bij aankomst geen WiFi , door gegeven en niet veel later was het euvel opgelost. Bij de camping hoort ook een winkeltje met eigen producten. De melk en kaas zijn heerlijk. Mooie omgeving dicht bij. Bijvoorbeeld de “Heksenboom “, de doden draad en brand toren in Reusel . Wij zullen hier nog wel een keer weer komen. Bedankt Gerhard en fam.
Caroline en Erik Slotboom
25-08-21 12:25:15
Wat een gemoedelijkheid, gastvrijheid en warm welkom!
Een prachtige lokatie met superschoon sanitair. Diverse extra's geven het geheel net dat beetje meer, zoals afwasmiddel, doekje en handdoek bij de afwasplaatsen, toiletverfrissers en toiletpapier in de toiletten, muziekje in deze ruimtes, gebruik van handzeep in superschone dispensers. Heerlijk rustig, volop in het prachtige Brabantse land. Mooie biologische kaasboerderij met heerlijke producten, en super vriendelijk personeel.
Je bent hier écht op vakantie! Een absolute aanrader
Ria Ria Wanders
21-08-21 19:28:34
Graag wil ik laten weten dat wij heerlijke dagen hebben gehad op jullie camping. Het is er heerlijk rustig, mooie plaatsen en prima en schoon sanitair. De 'huiskamer' was erg fijn, vooral de middag en avond dat het veel geregend heeft. Hier kun je onder het genot van een kopje koffie lekker lezen. Uitkomst is dan de magnetron, zodat je toch iets warm kunt maken. In je tentje is het bij slecht weer toch iets meer behelpen.
Wij komen zeker terug om nog meer fietstochten in de omgeving te maken.
Joop Jansen
02-07-21 18:01:14
Prachtige, gezellige camping met een fanatiek team dat de sanitaire ruimtes in optimale staat houdt. Mooie fietsroutes, Bladel dichtbij, lekkere kaas en karnemelk van de boerderij winkel, elke morgen de bakker op de camping met verse broodjes. Dit alles zorgt ervoor dat het een zeer aangenaam verblijf was op camping de Hooiberg. We komen hier zeker terug.
Renee Stolk
27-07-20 19:38:14
We hebben een heerlijke tijd gehad op jullie camping. Een fijne plek, met een mooie wandel- en fietsomgeving.
En, heel belangrijk, met goed en schoon sanitair. Heel prettig dat er wastafels in de doucheruimtes zijn, dat je schoenen en kleren droog blijven, net als het bankje. We hebben ook nog overheerlijke ham en kaas gekocht. Het was een geweldige week!
Tonen: 5  10   20
Map
Info